Wie zijn wij

Luckydivers een begrip sinds 2005

Welkom bij  Luckydivers Rotterdam.

Het PADI duikcentrum voor de regio Rijnmond en omstreken.

Luckydivers is sinds 2005 een begrip in Rotterdam en omstreken.

Met onze uitgebreide staf van Divemasters, Assistent Instructeurs en Instructeurs zorgen wij graag voor een plezierige en onvergetelijke duik cursus. Of het nu gaat om een introductieduik of Instructeurs opeiding u bent bij ons aan het juiste adres.

Als PADI 5 star IDC centrum voldoen wij aan de hoge eisen die door PADI, de grootste duik organisatie ter wereld, stelt.

Niet alleen duikopleidingen maar ook voor Service, Onderhoud en Reparatie van uw kostbare duikuitrusting kunt u bij ons terrecht.

Uw duikmaterialen dienen alleen al voor uw eigen veiligheid in perfecte staat te verkeren.
Gedurende de duiken zult u minder problemen ondervinden van slecht functionerende uitrustingsstukken en uw duikuitrusting zal langer mee gaan.
Daarom is het belangrijk dat u deze materialen goed onderhoudt.
Om te voorkomen dat uw (technische) duikuitrusting u in de steek laat, adviseren alle grote duikmerken om uw uitrusting ieder jaar of na iedere 50 duiken bij een erkend servicestation te laten nakijken. Voor deze service kunt u terecht bij Luckydivers. Ons team wordt versterkt door gediplomeerde technici die door de fabrikant opgeleid zijn. Hierdoor kunnen wij een snelle en vakkundige service bieden voor alle gerenommeerde merken duikuitrustingen. Wij kunnen u tevens helpen met de reparatie van uw (kapotte) materialen. In veel gevallen is het dan mogelijk om tijdens de serviceperiode GRATIS een vervangend artikel te gebruiken.