de Vereniging

DV-luckydivers

Welkom bij Duikvereniging Luckydivers.

Duikvereniging Lucky Divers heeft tot doel het plezier van het sportduiken met elkaar en anderen te delen en te bevorderen.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, waaraan elke duiker van beginner tot (ver)gevorderd kan deelnemen. In ons verenigingsverband wordt er geen onderscheid gemaakt in opleiding, waar het ons om gaat is genieten van de onderwaterwereld.

De vereniging gaat zich inzetten voor verschillende activiteiten. Als lid kan je mee met duikactiviteiten georganiseerd door de vereniging.

We streven er naar om wekelijks een (avond)duik te organiseren en natuurlijkl kan je op vrijdag avond van 19:45 tot 20:45 gebruik maken van zwembad “Het Alexanderhof” op de Bramanteplein 2 te Rotterdam.
Daarna is er aan de Metaalhof de gelegenheid je "sterke" verhalen van de week te delen met de andere leden onder het genot van een hapje en een drankje.

Tevens proberen wij tijdens het duikseizoen elke laatste zondag van de maand een vaardigheidstraining / verenigingsduik te organizeren op diverse locaties in Nederland, Belgie en of Duitsland.

Verder organiseert de vereniging andere activiteiten die in het teken staan van gezelligheid.

 

Klik op deze link voor en paar video's