RISK CONSCIOUS DIVER SPECIALTY

De exclusieve PADI SPECIALTY van en door LUCKYDIVERS

De PADI RISK CONSCIOUS DIVER SPECIALTY  Exclusief bij LUCKYDIVERS

In je duikopleidingen heb je geleerd hoe je veilig behoort te duiken. Vooral tijdens de Rescue duikers cursus heb je daarbij geoefend wat je moet doen als zich toch een probleem voordoet. De Risk Conscious Diver specialty voegt daar de toepassing van moderne risicomanagement technieken aan toe om het duiken nog veiliger te maken. Deze specialty is gebaseerd op internationale standaarden voor goed risicomanagement en heeft deze vertaald naar een praktische toepassing voor het duiken. De specialty is ontwikkeld door de PADI course director en een instructeur van Lucky Divers die experts zijn in risicomanagement. De specialty is dan ook wereldwijd erkend door PADI en wordt exclusief door ons gegeven. We bieden deze unieke specialty daarom met gepaste trots aan.

Omschrijving cursus

De specialty bestaat uit twee theorie lessen waarin (in het Nederlands) de toepassing van risicomanagement bij duiken wordt uitgelegd. Daarbij krijgen deelnemers tevens het PADI Risk Conscious Diver manual (in het Engels).

Details cursus

  • 2 Theorie sessies.
  • Na de case study volgt een praktijksessie in het zwembad waarbij je veiligheidsaspecten gaat observeren van bijvoorbeeld introductieduiken, re-activate of Open Water lessen.
  • De specialty sluit af met 3 duiken in het buitenwater. Duik 1 is een diepe navigatieduik, duik 2 is een redding scenario en duik 3 wordt in overleg ingevuld en kan bijvoorbeeld een wrakduik of een nachtduik zijn.

Vereiste voor deelname;

  • Minimaal Rescue duiker.
  • Geldig EFR brevet.
  • 50 gelogde duiken.
  • Diepduik ervaring te hebben, (minmaal 5 gelogde diepduiken).
  • Minimum leeftijd 15 jaar.

 

Deze toegangseisen maken duidelijk dat dit niet zomaar een specialty is. Er is behoorlijk wat duikervaring van de deelnemers vereist, zodat jullie behalve van onze PADI PRO’s ook veel van elkaar kunnen leren.

De prijs van deze specialty is € 299,00

Voor meer informatie over deze of één van de andere Padi cursussen, neem contact op met  LUCKYDIVERS, info@luckydivers.nl of bel 010-4206065

Geen opleidingen gevonden