Emergency Oxygen Provider

Zorg dat jij er klaar voor bent.

De PADI Emergency Oxygen Provider Cursus bij LUCKYDIVERS

Weten hoe en wanneer je noodzuurstof moet toedienen is een geweldige vaardigheid om te beheersen.

Omschrijving cursus

Het betekent namelijk dat je er klaar voor bent en in staat bent om anderen in een noodsituatie hulp te verlenen. Door PADI Emergency Oxygen Provider te worden adem ook jij wat meer relaxed omdat je weet dat je duik-gerelateerde aandoeningen die te behandelen zijn met noodzuurstof kunt herkennen en de nodige zorg kunt verlenen.
Er gelden geen deelnamevereisten of leeftijdsbeperkingen, en je hoeft er evenmin voor het water in te duiken – de cursus staat open voor iedereen. De cursus is voor duikers, snorkelaars en eigenlijk voor iedereen die zich bezg houdt met duikers, bootbemanningsleden, strandwachters en badmeesters. 

Details cursus

Je komt meer te weten over duikverwondingen, verschillende soorten noodzuurstofsystemen en veiligheidsoverwegingen als je met zuurstof komt te werken. Vervolgens ga je:

  • Een noodzuurstofsysteem in elkaar zetten en weer demonteren.
  • Een beademingsmasker met reservoir en een vraagsysteem leren inzetten bij het toedienen van zuurstof aan een ademende duiker. 
  • Een pocketmasker leren inzetten bij het toedienen van zuurstof aan een niet-ademende duiker.

Het volgende avontuur

Het Emergency First Response brevet, die CPR (reanimatie) en eerste hulp behandelt, past perfect bij de cursus Emergency Oxygen Provider. Dit samen met de Rescue Diver cursus en het Master Scuba Diver brevet maakt u tot de best voorbereide Dive Buddy.

Voor meer informatie over deze of één van de andere Padi cursussen, neem contact op met  LUCKYDIVERS of één van de instructeurs.

Geen opleidingen gevonden