PADI Free Diver cursussen

PADI Free Diver

de PADI Free Diver-cursus

FREEDIVING GAAT GEHEEL OVER INWAARTSE KRACHT, DISCIPLINE EN CONTROLE.

Word een PADI Freediver


Als je altijd al de onderwaterwereld stilletjes wilde betreden, op jouw eigen termijnen, zolang als je eigen adem je toe laat, dan is Freediving iets voor jou! Deelnemen aan het Freediver programma is jouw stap richting het ontdekken van de onderwaterwereld op een hele nieuwe manier. Beginnend met de PADI Freediver certificering, vind je de training en discipline die je nodig hebt om veilig te blijven tijdens duiken waarbij je je adem inhoudt. Daarna kan je doorgaan met jouw onderwijs en progressie maken naar nieuwe diepten met PADI Advanced Freediver, Master Freediver. Wat zal je leren als PADI Freediver?
De PADI Freediver cursus bestaat uit drie hoofdfases:
Kennis over de ontwikkeling van Freedive principes door onafhankelijke studie met de PADI freediver Touch™applicatie (of jouw instructeur geeftklassikale lessen).
Binnenwater sessies om te leren over technieken om je adem in te houden en over statische en dynamische apneu. Doel – statische apneu van 90 seconden en dynamische apneu van 25 meter/ 80 voet. Het onderbreken van de ademhaling wordt apneu genoemd.
Open Water sessies om vrije onderdompeling en constant gewicht freedives te oefenen, plus buddy procedures. Doel – constante gewicht freedive van10 meter / 30 voet.
Wat zal je leren als PADI Advanced Freediver?
De PADI Advanced Freediver cursus bestaat uit driehoofdfases:
Kennis over de ontwikkeling van advanced Freedive technieken en uitrusting. Je zal on afhankelijk studeren door gebruik van de PADI Freediver Touch™ (of jouw instructeur geeft klassikale lessen).
Binnenwater sessie om te leren stretchen en om relaxatie technieken te leren zowel als het affineren van jouw statische en dynamische apneu. Doel statische apneu van 2 minuten, 30 seconden (2 minuten voor Freedivers jonger dan 18). En een dynamische apneu van 50 meter / 165 voet (40 meter / 130 voet voor Freedivers jonger dan 18).
Open water sessies om diepere onderdompeling te en constante gewicht Freedives te oefenen, tezamen met additionele buddy procedures en redding Om aan te melden en om te kwalificeren als PADI Freediver instructeur moet je voldoen aan de volgende training vereisten voor een van de volgende opties:
Wat zal je leren als PADI Master Freediver?
De PADI Master Freediver cursus bestaat uit drie hoofdfases:
Kennis ontwikkeling over voeding, relaxatie en geavanceerde ademhalingstechnieken. Je zal onafhankelijk studeren door gebruik van de PADI Freediver Touch™ (of jouw instructeur geeft klassikale lessen) Je zal ook onafhankelijk onderzoek voltooien als onderdeel van de Master Freediver opdracht.
Binnenwater sessies om jouw statische en dynamische apneu pogingen te verbeteren, inclusief een dynamische apneu zonder vinnen. Doel – statische apneu van 3 minuten, 30 seconden en een dynamische apneu van 70 meter / 230 voet.
Open water sessies om mondvul equalisatie te oefenen en om warm up en werkup duiken voor onderdompeling en constante gewicht Freediving uit te voeren. Doel constant gewicht freedive van 27 meter / 90 voet.
Leeftijdsvereisten;
PADI Freediver – 15 jaar of ouder
PADI Advanced Freediver – 15 jaar of ouder
PADI Master Freediver – 18 jaar of ouder
Hoe kan ik nu beginnen met leren?
Neem contact op met jouw lokale Freediver centrum of jouw lokale Freediver instructeur en krijg de ADI free Diver Touch. De Touch is een interactief studie materiaal die je de achtergrondinformatie geeft die je nodig hebt om veilig Freediven te beoefenen en je hebt de gelegenheid om in jouw tempo te studeren.
Wanneer je de PADI Freediver Touch aankoopt, komt deze uitgerust met de PADI Freediver, de PADI Advanced Freediver en de PADI Master Freediver cursusmaterialen.
Ben je al een gecertificeerde Freediver met een andere duikorganisatie?
Het doorgaan met jouw onderwijs is heel gemakkelijk met PADI. Neem contact op met jouw lokale PADI duikcentrum of jouw lokale Freediver instructeur om te beginnen met het volgende level van Freediver training.