Blog

Geen Spannende Buitenlandse Avonturen Tijdens Jou Zomervakantie?

Geen spannende buitenlandse avonturen tijdens jou zomervakantie?

Zoek dan het avontuur in Nederland. Wij, Luckydivers Rotterdam, bieden jou de mogelijkheid om het meest bijzondere deel van Nederland te ontdekken. De onderwaterwereld!

 

Dit kan op verschillende manieren;

  1. Begeleid snorkelen in b.v. de Zevenhuizerplas. Je gaat onder leiding van een ervaren PADI professional te water om te genieten van het onderwaterleven wat daar voor komt. Denk hierbij aan  Paling, baars, snoekbaars, vorens, zoetwater kreeftjes en snoeken. Dit is echt de moeite waard en zo lekker dicht bij huis.
  2. De PADI discover scuba diving. Dit is jou introductie met perslucht duiken. Hoe ziet dit er uit? Wel als eerste gaan wij naar het zwembad om jou kennis te laten maken met de duik apparatuur en je een aantal oefeningen te leren die je tijdens het duiken in het buiten water nodig hebt, dit is op vrijdagavond. Hierna ga je op zaterdag of zondag met jou PADI professional naar de duiklocatie, welke dat spreek je af met jou professional.
  3. Het PADI Open Water Diver brevet. Dit bestaat uit theorie, dit kan via zelfstudie, 5 zwembad modules en 4 duiken in het buitenwater. Als je deze hebt afgerond mag jij samen met jou buddy overal duiken tot een maximale diepte van 18 meter. Dit brevet is je leven lang geldig.
  4. Heb je al een duikbrevet en wil je verschillende duiklocaties beter leren kennen, dan is er de Discover Local Diving. Dit zijn begeleide duiken op verschillende duiklocaties, dit spreek je af met jou PADI professional, waar bij wordt uitgelegd wat je kan verwachten en vervolgens wordt gegidst langs de speciale bezienswaardigheden.

 

Aantal deelnemers en kosten per activiteit;

  1. Begeleid snorkelen, maximaal 6 personen, kosten € 25,00 p.p.
  2. PADI Discover scuba diving, maximaal 2 personen, kosten € 65,00 p.p.
  3. PADI Open Water Diver brevet, max 4 personen, kosten € 449,00 p.p.
  4. Discover Local Diving, max 6 personen, kosten € 65,00 p.p. Extra duik op de locatie is € 25,00 extra p.p.

Alle prijzen zijn inclusief gebruik van snorkel- duik materiaal.

Let op!

In verband met de Coronaregels dient de deelnemer te zorgen voor eigen vervoer na de duiklocaties.

swimming-pool.jpg