PADI Snorkelcursus

Nog niet toe aan het duiken? Liever eerst een goed watergevoel door middel van snorkelen krijgen? Dan is het PADI Skin Diver programma een mooie en goede manier om toch ook van de wondere onderwater wereld te kunnen genieten. Deze wondere wereld kunt u met behulp van een goede snorkeluitrusting ook goed verkennen. De PADI Skin Diver cursus is een eenvoudig opleidingsprogramma voor hen die interesse hebben om de wereld onder water met behulp van snorkeluitrusting te verkennen.

De cursus is bedoeld om aan het algemene publiek gegeven te worden om een interesse in de wereld onder water te ontwikkelen, een mogelijkheid te bieden om iets voor de conditie te doen, te dienen als een vooropleiding voor kinderen die nog niet oud genoeg zijn om aan het duiken te beginnen, of daar lichamelijk of geestelijk nog niet aan toe zijn en om te dienen als een programma om het watergevoel te verbeteren.

Wat je leert:

Je krijgt wat theoretische uitleg over uitrusting, natuurkundige aspecten en veiligheidsregels met betrekking tot het snorkelen.
Natuurlijk worden ook de nodige technieken die bij snorkelen van toepassing zijn met u beoefend.

Het PADI Skin Diver programma omvat een 2-tal zwembad sessies.
Een buitenwater snorkelduik is optioneel.
PADI Skin Diver is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar.

De PADI Skin Diver cursus is inclusief;

• Gebruik van een snorkeluitrusting gedurende de cursus
• PADI Skindiver brevet

Deelnamevereisten voor deze cursus:
Om deel te mogen nemen aan de PADI Skin Diver cursus moet je minimaal 8 jaar of ouder zijn.

De prijs voor de Skin Diver cursus is: € 75,00