PADI Bubble maker

Ook voor de kleine deelnemers onder ons is er een intro-duikprogramma.

Speciaal voor kinderen (vanaf 8 jaar) die willen weten hoe het is om onder water te kunnen ademen, net als de vissen dat kunnen, is er het PADI Bubble maker programma. Het Bubblemaker programma is net als het PADI Discover Scuba Diving programma de perfecte manier om eens te ervaren wat ze van duiken vinden.
Het PADI Bubblemaker programma introduceert het duiken met perslucht als een activiteit welke kinderen in staat stelt om de wereld onder water te ervaren.

bubblemakers-large

Onder nauw toezicht van ervaren (jeugd)duikinstructeurs zwemmen de kinderen rond in het ondiepe water van het zwembad.
Het PADI Bubblemaker programma bestaat uit een introductieduik of een aantal losse zwembadlessen waarin de kinderen samen met een duikinstructeur op ontdekking gaan in de magische onderwater wereld. Spelenderwijs leren ze omgaan met de duikuitrusting en de regels die gelden tijdens het duiken. Naast bellenblazen met je ademautomaat is er, al zwevend over de bodem van het zwembad, een hoop te beleven! Na afloop ontvangt de Bubblemaker een echt PADI-duikbrevet (of een certificaat, bij een introductieduik) en kan de deelnemer op de leeftijd van 10 jaar het PADI Junior Open Water Brevet gaan halen of zich aansluiten bij het PADI Sealteam.

 

Bubblemaker_col

Wat zijn de vereisten voor deelname aan het Bubblemaker programma?

Om aan het Bubblemaker programma deel te nemen dient de deelnemer;

  • Minimaal 8 jaar en maximaal 11 jaar oud te zijn.
  • Goed te kunnen zwemmen (minimaal het A-zwemdiploma).
  • Samen met ouders (of voogd) een Bubblemaker verklaring in te vullen en te ondertekenen.
  • Als het kind in het medische gedeelte van de verklaring één van de vragen met “Ja” heeft moet beantwoorden dan dient de deelnemer zich eerst door een arts te laten keuren en toestemming te krijgen voor deelname.

Wanneer wordt het Bubblemaker programma gegeven?

Het Bubblemaker programma wordt gegeven op vrijdagavond van 18:30 uur tot ongeveer 21.30 uur. We maken hierbij gebruik van het zwembad Alexander, te Rotterdam (dit zwembad ligt op 5 minuten afstand van het Lucky Dive Center). Deelnemers kunnen zich inschrijven middels ons online inschrijfformulier.
Prijs: € 20,- p.p. (inclusief de huur van de complete uitrusting, perslucht en het PADI certificaat)