Open Water Diver Vakantie cursus

UNIEKE OPEN WATER DIVER CURSUS

We horen het wel vaker: je wilt leren duiken omdat je van tropische vakanties houdt, maar het duiken in Nederland trekt je niet. Dankzij een speciaal verwijzingsprogramma, de Referred Open Water Diver cursus, kunt u bij ons in ieder geval uw opleiding starten en een hoop vakantiedagen uitsparen. U volgt een gedegen Nederlandse opleiding waarbij u alle theorie en zwembadduiken bij ons in Nederland doet maar u maakt vervolgens de 4 buitenwaterduiken bij onze partner: “Tauchen unter Freunden Divingcenter” in Hurghada Egypte. Deze duiken maakt u ook nog eens onder begeleiding van een Nederlandse duikinstructeur!

De voordelen zijn legio:

Zo leert u de theorie in uw eigen taal. Geniet u een degelijke (Nederlandse) opleiding. Over het algemeen zijn de lessen in Nederland intensiever begeleid. Het tempo is gemoedelijk en in overleg naar wens aan te passen. U hoeft tijdens uw vakantie niet te studeren en in een zwembad te oefenen. Na 2 dagen ( 4 buitenwater duiken) kunt u direct in de Rode zee genieten van uw brevet. Het afronden van de cursus doet u in helder tropisch water – precies waar u wilt gaan duiken. Hoe werkt het? De vijf theorielessen en de 5 zwembadduiken worden afgesloten met het theorie-examen waarna u een certificaat van ons meekrijgt. Dit zogenaamde verwijzingsformulier vermeldt alle zaken die bij ons afgerond zijn, dus u kunt de cursus afmaken waar je gebleven was. Gedurende de resterende vier buitenwaterduiken laat u zien dat u alle vaardigheden die u bij ons heeft geleerd, kunt toepassen. De oefeningen zijn hetzelfde, u kunt zich dus na een korte oefensessie richten op alle mooie dingen die onder water te zien zijn. Na het afronden van de laatste buitenwaterduik krijgt u het PADI Open Water Diver brevet waarmee u de rest van uw vakantie dus al direct mee kunt gaan duiken. Het mooiste is dat u niets hoeft te regelen! Wij verzorgen alle benodigde papieren en aanmeldingen, tevens zorgen wij (indien nodig) voor gratis transport van uw hotel in Hurghada tot het Tauchen unter Freunden duikcentrum en terug !! Dit alles kost u NIETS meer dan de reguliere PADI Open Water Diver cursus !!! Natuurlijk dient u wel zelf uw eigen vakantie te boeken   ‘Tauchen unter Freunden’ Diving Center Gebaseerd op hun ervaring, speciaal in het omgaan met mensen, hebben zij zeer veel vaste gasten verkregen en een professioneel duikcenter met een familiair en rustgevend uiterlijk. Al meer dan 15 jaar managed Ute Renung zeer succesvol het duikcentrum in het hartje van Sakalla Hurghada. Het is in oktober 1997 geopend in het Geisum hotel in Hurghada. Sinds december 1999 zijn zij gevestigd in het Le Pacha Resort, een 4 sterren hotel direct in het centrum van Sakalla in het oude gedeelte van Hurghada op zo’n 6 kilometer van het vliegveld. Gasten die hun inmiddels kennen weten dat het volgende zeer belangrijk voor hun is: Duiken in een vriendelijke en familiare sfeer. Zeer goed opgeleid personeel Een goede omgang met, en het behoud van de natuur. Duiken in kleine groepen Wij zijn er zeker van dat ze anders en meer individueel zijn dan andere duikcentra in Hurghada.   Prijs Open Water Vakantiecursus: € 425,- Deze prijs is inclusief het cursusboek en dvd, alle theorie- & praktijklessen, gebruik van de duikmaterialen (ook in Egypte) en het PADI brevet. Met andere woorden GEEN bijkomende kosten!

Details cursus

Hoe ziet de cursus er uit? In Nederland

  • 5 theorie sessies
  • 1 examen
  • 5 zwembad sessies

In Egypte

  • 4 buitenduiken

De kosten voor deze cursus;

€ 425.00

exclusief reis en verblijf kosten

    Om te kunnen beginnen aan deze cursus moet je

  • minimaal 10 jaar oud zijn
  • goede gezondheid

Duiken bij Lucky Dive Center

Kleine groepen 2-6 personen

Starten met een opleiding kan direct en op alle dagen

Alle duikspullen tijdens cursussen zijn inbegrepen

5 Star PADI gecertificeerd

Cursisten volgden deze opleiding

Geslaagden van deze opleiding

Start met uw duikopleiding

Direct inschrijven

Schrijf u direct in voor een duikopleiding naar keuze. Heeft u vragen of speciale verzoeken? Neem even contact op en wij helpen u graag verder.