Hemelvaart weekeind 2020

Duikweekend Denemarken

Duikweekend Denemarken

Wanneer: Helaas uitgesteld i.v.m. Corona virus


Een aantal leden zijn met het initiatief gekomen om een duikweekend te organiseren naar Denemarken. Inmiddels bestaat de groep die meegaat uit 12 duikers, waardoor het nu al een gezellig weekend belooft te worden.
Een aantal leden die regelmatig in Nederland duiken wilden graag een keer buiten de landsgrenzen duiken. Omdat zij al een aantal mooie verhalen hadden gehoord en foto’s hadden gezien, kwamen zij op het idee om naar Denemarken te gaan.

Meer informatie over de duikstek is HIER te vinden 

De stroming die er bij deze duikplek staat zorgt voor volop en veelzijdig leven. Hierdoor is echter ook voldoende duik ervaring nodig en het bezit van minimaal advanced open water is een vereiste.

Omdat dit initiatief van een aantal leden komt en niet direct door de vereniging is geregeld is het de bedoeling dat iedereen zijn eigen verblijf/vervoer regelt en boekt. Zo kan iedereen tevens zijn eigen kosten bepalen.
Want er is een leuke camping waar ook van af gedoken kan worden. En waar je gewoon lekker met je eigen tent zou kunnen gaan staan. Voor de mensen die iets meer luxe vereisen zijn er ook mooie huisjes beschikbaar. De groep die meegaat bestaat nu uit 12 mensen en zij hebben aangegeven graag te willen carpoolen.

Informatie en prijzen wat betreft het verblijf: klik hier

Tent/Caravan/Camper 40 Kronen (6 euro) + 94 kronen per persoon (14 euro)
4 persoon huisje (14m2) 300 Kronen (40 euro) + 94 kronen per persoon (14 euro)
4 persoon huisje (25m2) met toilet, bad en keuken 750 Kronen (100 euro)
5 persoon huisje (35m2) met toiliet, bad en keuken 950 Kronen (125 euro)
Cottage (20 m2) 300 Kronen (40 euro) + 94 kronen per persoon (14 euro)
2 persoon huisje 200 Kronen (27 euro) + 94 kronen per persoon (14 euro)

Als je zin hebt om deel te nemen aan deze reis laat het dan weten in de duikbuddies app of vraag meer informatie via de vereniging (winkel, facebook of mail), dan brengen we je in contact met de leden die deze reis hebben georganiseerd.