CORONA AANPASSINGEN 13-10-20

CORONA AANPASSINGEN 13-10-20

Beste duikfan,
 
Alsjeblieft! Onze nieuwe nieuwsbrief.
Dit keer lees je alles over de meest recente RIVM-maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken en wat dit betekent voor jou als Lucky Divers bezoeker.
 
Onze winkel blijft geopend tot 20.00 uur 
Je bent en blijft dus van harte welkom op 1,5 meter afstand. Bij het binnenkomen vragen wij je jouw handen te desinfecteren. Houd wel rekening met de eerdere sluiting en dat 20.00 uur ook écht 20.00 uur is. In onze winkel mogen maximaal 10 bezoekers tegelijk binnen zijn. 
 
Helemaal hip en trending
Want ook bij ons in de winkel is een mondkapje verplicht.
En om het allemaal wat leuker en afwisselender te maken, verkopen wij naast de standaard niet medische mondkapjes (50 voor€ 17.50 en 5 voor € 3,--) ook mondkapjes van Scubapro (€ 10,--per stuk) en Fourth Element ( €14.39 inclusief 3 filters). Je vindt ze in onze webshop en natuurlijk in de winkel.
 
Een duik afgesproken voor in het zwembad, weest gerust die gaat gewoon door
Kom je alleen na 20.00 uur je duikuitrusting terugbrengen? Zorg dan dat je met een mondkapje de winkel in komt,  je handen desinfecteert, je duikuitrusting inlevert en direct daarna het pand weer verlaat. Helaas is er op dit moment even geen tijd voor duik gezelligheid. Wij vragen hiervoor je begrip. 
 
En dit wist je eigenlijk al
De clubavonden op de vrijdagavond gaan voorlopig niet door.
 
En dit alles geldt in ieder geval voor de komende vier weken
Veranderen in de tussentijd de RIVM maatregelen en zijn die op van ons van toepassing, dan houden wij jou uiteraard hiervan op de hoogte. 
 
Wij blijven in contract
Heb je vragen over de inhoud van deze nieuwsbrief of misschien wel over een geplande duik, training of anders? Bel of mail gerust. 
 
Met duikgroeten,
het Lucky Divers Team