Specialty Instructor

De PADI Specialty Instructor cursus

Duik meer, heb er meer plezier in en geef les in je favoriete onderwerpen.
In de cursussen voor specialty-instructeur krijg je waardevolle tips voor het voldoen aan de vereisten van de cursus

Er kunnen verschillende redenen zijn om een specialty instructeurscursus te volgen.
Zo kan het zijn dat je als instructeur nog niet veel ervaring hebt en wat hulp kunt gebruiken bij het leren geven van specialties.
Of je wilt al snel na het behalen van je instructeursbrevet specialties geven, bijvoorbeeld omdat je in het buitenland gaat werken en een groter pakket cursussen wilt kunnen aanbieden.
Daarnaast is het voor sommige specialties handig om allerlei tips en aanwijzingen van iemand te krijgen die deze specialty al vaker gegeven heeft, denk bijvoorbeeld aan de Enriched Air Diver Specialty en de Materiaal Specialty.

Wat jouw redenen ook zijn, in een specialty instructeurscursus leer je in één of twee dagen alle ins en outs van een cursus en ben je bijna altijd direct bevoegd deze cursus zelf te geven.

Deelnamevereisten:

Je moet PADI Assistant Instructor of PADI Instructor zijn met huidig lidmaatschap, of binnen de afgelopen twaalf maanden een IDC of Open Water Scuba Instructor-programma hebben afgerond.
Omdat PADI op dit moment al 28 specialties in haar pakket heeft is het voor ons ondoenlijk om hiervoor alle specialty instructeur opleidingen te vermelden.
Wel organiseren we een aantal keren per jaar weekeinden of een week in Egypte waarin je vijf specialty instructeursopleidingen kunt doen.
Ook is het vaak mogelijk om, als er een specialty cursus op het rooster staat, tegelijk de instructeursopleiding daarin te doen.

Wil je iets anders: laat ons dan weten waarvoor je belangstelling hebt, dan kijken wij wat we kunnen organiseren. Specialty instructeurs-cursussen die bij ons regelmatig gevraagd worden zijn:
Diep duiken
Biologie
Nacht
Droogpak
Foto
Enriched Air Diver
Materiaal
Stroomduiken
Wrakduiken
Dan Oxygen Provider.
We bieden combinatiepakketten aan van 5 instructeursspecialties aan met een aantrekkelijke korting!

Wil je weten wat de instructeursspecialties kosten, neem dan even contact met ons op.