Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Lucky Dive Center B.V. accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie dan wel voor actie die u wel of niet neemt op basis van deze informatie. Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.

Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan Lucky Dive Center B.V. Voor gebruik van deze informatie en/of het beeldmateriaal dient u schriftelijk toestemming te hebben van Lucky Dive Center B.V. Rotterdam. Dit kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lucky Dive Center B.V. is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Lucky Dive Center B.V. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze internetsite.

 

Prijzen:
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
De prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en typefouten.

 

© 2015 Lucky Dive Center B.V., alle rechten voorbehouden.