PADI-brevetpas vervangen

Wanneer een nieuwe PADI-Brevetpas VErvangen?

U heeft een vervangende PADI-brevetpas nodig als:

– uw huidige PADI-duikbrevetpas gestolen, beschadigd of verloren is.
– uw naam is veranderd, door bijvoorbeeld een huwelijk. (hiervoor is tevens een kopie van een wettelijk document van naamsverandering nodig)
– u van een Junior PADI-brevetpas wilt overgaan op een PADI-brevetpas.
– u uw huidige pas wilt vervangen met een nieuwe PADI-brevetpas van Project AWARE.
– u de leuke en beperkte oplage van PADI-brevetpassen wilt verzamelen.

 

Hoe moet ik een nieuwe PADI-Brevetpas aanvragen?

Bij Lucky Dive Center kunt u terecht voor het aanvragen van een nieuwe PADI-brevetpas. U kunt hiervoor ons e-mailadres gebruiken:  info@luckydivecenter.nl of langskomen in de Duikshop.

Om een vervangend brevet aan te vragen hebben wij uw naam en geboortedatum nodig, zoals deze op uw verloren of gestolen PADI-brevetpas stonden aangegeven. Ook vragen wij uw telefoonnummer mee te sturen, zodat wij u bij eventuele vragen of veranderingen kunnen bereiken. Wanneer u de naam van het duikcentrum en/of de duikinstructeur nog weet, kan het handig zijn ook deze namen door te geven. Om een nieuw brevet aan te vragen, hebben wij niet alleen uw naam, geboortedatum en telefoonnummer nodig, maar ook uw huidige adres en e-mailadres.

Daarnaast hebben wij een huidige pasfoto van u nodig. Deze digitale foto kunt u mee sturen met uw gegevens (600×800, minimaal 100DPI en niet groter dan 1MB) of laten maken in onze Duikshop. U krijgt dan meteen een tijdelijk PADI-brevet van ons mee, zodat u kunt blijven duiken terwijl u op de nieuwe pas wacht. De nieuwe kaart zal naar uw doorgegeven huisadres worden opgestuurd.

Wanneer wij uw gegevens binnen hebben, gaan wij in de PADI database op zoek naar uw gegevens. Zodra deze gegevens bekend zijn, kan de nieuwe PADI-brevetpas aangevraagd worden.

De kosten voor een vervangde PADI-brevetpas bedragen in alle gevallen € 45,-