Beginnen met duiken

Lucky Dive Center heeft voor iedereen een gepaste duikopleiding, dus OOK voor jou ! Heb je je ooit wel eens afgevraagd waarom steeds meer mensen zich bezighouden met de Duiksport? De meesten kunnen hiervoor een overweldigend aantal redenen en bedoelingen aangeven. Maar wat je redenen of bedoelingen ook zijn, plezier en (ont)spanning zijn elke keer dat je onder water gaat weer gegarandeerd !  

 

Ontsnappen naar een andere wereld. 

Als je duikt met perslucht word je meegevoerd naar een andere wereld met nieuwe kleuren, vormen, structuren, dieren en planten een wereld waarin de rollen die je vervult partner, moeder, vader, vriend, vriendin een nieuwe dimensie krijgen. Wordt sportduiker en ontsnap naar een vredige plek waar je tot rust komt en je inspiratie kunt opdoen.

 

Ontdekken van nieuwe plekken. 

Met perslucht krijg je de vrijheid de onderwaterwereld te ontdekken – van historische scheepswrakken en ongerepte riffen tot de mysteries van de zanduitgraving bij jou in de buurt. Wordt sportduiker en ontdek wat je hebt gemist.

 

Ondervinden van een band met de natuur; een gevoel van vrijheid en van verandering. 

Door te duiken krijg je een band met de natuur. Het dompelt je onder in een nieuwe omgeving met nieuwe ervaringen. Het verandert voor altijd je visie op het leven. Wordt duiker en verander jezelf. Speciaal voor nieuwe duikers hebben wij alvast een paar zaken op een rijtje gezet: (klik op onderstaande items voor meer informatie)