Mares Fusion 52x

Iets meer dan een jaar geleden was er de lancering van de ongelooflijke Fusion 52X, de nieuwe referentie! Heb je al de kans gehad om deze te testen? Indien dit al het geval is, dan zijn wij ervan overtuigd dat dit je duikervaring drastisch heeft veranderd!

Zo niet, dan zijn er veel goede redenen om de Fusion uit te proberen! Het Twin Power systeem met het hoogste ademcomfort en de meest performante hoge drukklep in een 1ste trap, zijn slecht het begin. Voeg daarbij een stijging van 77% in dwarsdoorsnede van de luchtstroming en een dubbele kromming van de by-pass voor een vlottere doorstroming en optimale prestaties.

Met het Twin Power systeem kan U kiezen tussen natuurlijk ademen en krachtig ademen, en de nieuwe klep maakt de Fusion 600% duurzamer, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.
Samen met de betrouwbare 52X 1ste trap is hij ontworpen om nummer 1 te zijn.

Bekijk zeker onze video advertentie van de Fusion 52X op ons Youtube kanaal.

fusion 52 din

Sorry, comments are closed for this post.